Какво е GSH Complex®?

GSH Complex® е 100% натурален продукт, който действа като прекурсор за увеличаване на междуклетъчния глутатион. По този начин укрепва имунната система, осигурява антиоксидантна защита, изчиства токсините от тялото и предпазва от радиация и страничните ефекти на остаряването.

Какво е глутатион?

Глутатионът е протеин, който се произвежда от тялото ни по естествен начин и защитава клетките, тъканите и органите от процесите на стареене и болести. За съжаление, той намалява с възрастта и още повече при хора, които са изложени на стресори като тютюнопушене, замърсяване на въздуха, лоша диета, лекарства, радиация, бактериални и вирусни инфекции и консумация на алкохол.

За кого е подходящ GSH Complex®?

GSH Complex® е разработен специално за възрастни и деца над 12 години, които са изложени на токсични замърсявания, боледуват често заради слаба имунна система или страдат от болести, свързани с остаряването. Той е много подходящ и за активно спортуващите и професионалните състезатели, тъй като намалява значително времето за възстановяване след интензивни тренировки и предизвикания от тях оксидативен стрес.

Каква е препоръчителната доза?

За оптимални резултати през първите 15 дни пийте по 2 лъжички преди закуска и 1 лъжичка преди вечеря, през следващите 15 дни – по 1 лъжичка преди закуска и преди вечеря, а след това профилактично по 1 лъжичка преди закуска за силен имунитет.

100% натурален продукт ли е GSH Complex®?

Да! Един пакет GSH Complex® се произвежда от 400 л млечна суроватка, която осигурява мощните прекурсори за производството на глутатион. Освен това продуктът не съдържа ГМО, глутен, лактоза, захар, химикали, мазнини, антибиотици и хормони.

Имам непоносимост към лактозата. Мога ли да пия GSH Complex®?

GSH Complex® съдържа по-малко от 1% лактоза. Това означава, че тялото ви няма да я усети и няма никакъв риск за вас, дори в най-лошите случаи на лактозна непоносимост.

За колко време ще ми стигне една опаковка GSH Complex®?

Една опаковка е 450 г, което е равно на 45 дози. Въпреки че продуктът е нов за вас, за оптимални резултати ви препоръчваме да започнете да го използвате по схема 3-2-1. Това означава, че първата опаковка ще ви стигне за 15 дни.

Има ли състояния, при които човек не може да приема GSH Complex®?

Да, хората, които са алергични към протеините на кравето мляко, не трябва да приемат GSH Complex®. Но алергиите към кравето мляко са редки и не забравяйте, че „непоносимост към лактоза“ не означава „алергия към кравето мляко“. Също така реципиентите на органи при трансплантация и след имуносупресивна терапия трябва да се консултират със своя лекар, преди да започнат да взимат GSH Complex®.

Как да съм сигурен, че GSH Complex® е качествен продукт?

GSH Complex® е повече от качествен продукт. Първо, той е създаден само и единствено за целите на вашето добро здравословно състояние и предлага възможно най-високото качество сред хранителните добавки на международния пазар. Второ, Организацията за прехрана и земеделие (FAO) в САЩ създаде нов метод, за да сравни качеството на различни протеини според нуждите на човешкото тяло от аминокиселини. Този метод се нарича Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score (PDCAAS) и е признат в цял свят. Според него идеалният протеин, който задоволява всички основни нужди на човешкото тяло от аминокиселини, има стойност 1.0. PDCAAS стойността на GSH Complex® е 1.14, което значително надхвърля изискването на FAO.

По какво се различава GSH Complex® от останалите подобни продукти?

GSH Complex® се произвежда чрез уникален процес, наречен Provida CVE™. Той е разработен от научния екип на CYMCORP-Канада и стъпва на над 20-годишния им опит. Provida CVE™ усилва баланса на специфични пептиди, които подобряват жизнеността на клетките. Това прави GSH Complex® уникален. Също така е значително по-евтин от продуктите на най-близките му конкуренти, докато биоактивните му свойства са 50% повече. 100 г GSH Complex® съдържа най-много цистеини и протеини и най-малко лактоза.

Какво ще стане, ако спра да го взимам?

GSH Complex® е натурална хранителна добавка и затова не трябва да гледате на него като на лекарство. Можете да спрете да пиете GSH Complex® по всяко време, без да се излагате на риск от странични ефекти, но ако искате да изпитате целия потенциал на продукта, вижте препоръчителния прием.

Одобрен ли е GSH Complex®?

Да, GSH Complex® е одобрен от Министерството на здравеопазването на Канада с номер за натурален продукт 80021489 и е в процес на патентоване.

Къде мога да купя GSH Complex®?

Ако не можете да намерите информацията, която търсите, моля да се свържете директно с нас тук.